Over ididdid

Wat betekent ididdid?

ididdid is het gevoel dat ik kreeg toen ik de Kamer van Koophandel verliet met mijn eigen ingeschreven tekstbureau. Schrijven ‘voor de leuk’ is natuurlijk altijd goed. Maar ik zou Karen niet zijn als ik niet meer wilde. Dat mensen mijn teksten lezen. Zelfs zonder dat ze weten dat ik ze heb geschreven. Mijn digitale voetstappen achterlaten. Iets voor anderen om over na te denken, in actie te komen of gewoon de tijd mee te verdrijven. I did it! Dat was het gevoel dat ik kreeg toen ik wist dat ik daar ook nog succesvol mee zou zijn.

Wat schrijf ik

Ik schrijf 4 dagen in de week webcontent, blogteksten, longcopy en short copy voor een van de grootste inkoopcombinaties in de Benelux. In de overige dagen van de week schrijf ik voornamelijk web- en blogteksten voor een aantal opdrachtgevers in Nederland.

Krachtige SEO teksten

Mijn specialisme is krachtige, korte webteksten voor webshops en websites, die volledig SEO-geschikt zijn. Ik schrijf zowel teksten over fashion, kledingmerken, projectmanagement, danseducatie alsook teksten over aardbevingsschade en bedrijfswagens. Heeft u behoefte aan een tekstschrijver die zich moeiteloos inleeft in de doelgroep die u voor ogen heeft? En die een brede interesse in verschillende onderwerpen heeft? Dan vindt u die in mij.

Transparant

Mijn uurtarief varieert tussen de 45 en 80 euro, afhankelijk van het onderwerp en de soort teksten die u wilt laten schrijven. U ontvangt vooraf altijd een duidelijke offerte en indien een projectwijziging voor bijkomende kosten zorgt, krijgt u die vooraf van mij ter akkoord voorgelegd.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Mail me dan op info@ididdid.nl of Kajenkeschipper@gmail.com

Karen Schipper
info@ididdid.nl
06 – 22 53 69 50

ididdid is Karen Schipper, afgestudeerd bedrijfskundige, on- en offline marketeer, moeder van 2 bloedjes van kinderen, onrustige couch surfer, Netflixfan en vriendin voor (bijna) iedereen die oprecht en vrolijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spam prevention powered by Akismet