Derksen Mode blog over de Voorjaars- en Zomertrends 2017

Het blog hieronder is geschreven voor de webshop van Derksen Mode. Derksen Mode is een grote modezaak voor dames en heren in Tubbergen. De winkel heeft een regio-functie en heeft daarnaast een mooie webshop met de topmerken uit de winkelcollectie.

Het blog is gericht op trekkracht naar de winkel voor (potentiële) klanten in een flinke regio rondom de winkel en daarnaast op het onder de aanbracht brengen van de online collectie bij online (potentiële) klanten. De originele tekst is gevuld met diverse links naar de genoemde producten en merken. Ook de afbeeldingen linken uiteraard door naar productdetail- en/of merkenpagina’s op de webshop. De afbeeldingen hebben bij het opslaan seo-geschikte namen gekregen. Dit wordt nog veel te vaak vergeten, waardoor afbeeldingen namen hebben als 23223H45.jpg en door Google en andere zoekmachines niet leesbaar zijn.

De tekst is volledig zoekmachine-gericht opgebouwd. Maar vooral is de tekst kort, prettig leesbaar, duidelijk en visueel aantrekkelijk voor de lezers. Deze eigenschap is het belangrijkste voor een blog en gaat boven elke vorm van seo-geschiktheid. Uiteindelijk schrijf je je teksten namelijk niet voor Google.

Expresso urban jungleExpresso’s Urban Green

Jungle fever

Enorm opvallend zijn ze; de jungle prints in de zomercollectie. Erg uitgesproken met veel tropische bloemen en vogels. Alle felle en heftige groentinten komen voor. Maar ook zijn er veel bladerdessins in rustiger groen. De kleur wordt gecombineerd met khaki, blush-kleuren en veel geel.

De opvallende prints vind je niet alleen op blouses, jassen en tops, maar ook op broeken en rokken. Helemaal nieuw is het kimono-jasje, meestal met prints van exotische bloemen of vogels. Ook zie je het kimono-jasje in legergroen of met dierenprints. Een musthave voor de komende zomer. Dept heeft een aantal bijzonder prints in de collectie, zoals deze blouse met luipaardmotief en dit vest met een vergelijkbaar luipaardmotief.

Dept voorjaar 2017

Dept Camo prints

In de Nederlandse driekleur

Het mooie rood-wit-blauw van de Nederlandse driekleur is volop aanwezig. Maritiem, nostalgisch, maar ook in moderne uitvoering: de kleuren blijven vooral in combinaties verrassen. In de maritieme uitvoering vind je veel strepen, grote knopen, ankers en bootjes.

Maar juist de prints van zeevogels en vissen en de combinatie met gele accenten, army-details, off-shoulder-tops en leuke details maken het vernieuwend en modern. Opvallende accessoires, veters en all-over prints maken de klassieke 3-kleur compleet.

Tips uit deze trends: deze Expresso jurk Anneke met bijzonder streepdessin en Expresso vest Amber.

Expresso’s Silver

Sportieve mode

Sneakers, zomen met vetersluitingen, biezen langs de pijpen, metallics, witte jasjes, mesh-tops en brede banden en strepen, dit zijn allemaal invloeden uit de sport die we terug zien in de zomer. Vaak met een twist of in een retro-toepassing.

Vooral de fifties-jurkjes en jerseys zijn het passen waard. Zowel klassiek als sportief zijn ze te dragen. Typische kleuren uit deze trend zijn blauw, zwart, wit, oranje en geel.

Kijk bijvoorbeeld eens bij de collectie van Dept en naar deze items: zwart bomberjack van Tramontana en blazer Agnes van Expresso.

Dept trend voorjaar 2017

Dept Women voorjaar 2017

Humor en kleur

Dit is zeker de opvallendste modetrend van de zomer. Niet helemaal nieuw, maar vol nieuwe elementen. De nadruk ligt op opvallende badges, grote teksten, felle kleuren en humor. De hele trend komt voort uit het verlangen te communiceren met je kleding en je uiterlijk. Zowel letterlijk met teksten, alsook figuurlijk door de combinaties van kleuren, items en de details met geborduurde patches, buttons en stickers.

Zoals bijvoorbeeld dit bomberjack van Maison Scotch.

Dept women zomer 2017
Genoeg geïnspireerd? Dan is het hoog tijd voor een bezoek aan onze winkel. We helpen je graag met een goed advies.

Comments are closed.

Spam prevention powered by Akismet