Derksen Mode blog over zomercombinaties in 2018

De leukste zomercombinaties met lekker veel durf

Volop zomers met een potje lef

Met een potje lef heb je de mooiste zomeroutfits onder handbereik. En echt niet alleen voor maatje model, maar ook voor een maatje minder en een maatje meer. Het voordeel van de mode van dit moment is dat de rokjes vaak een A-lijn hebben, zoals het skatermodel (naar beneden uitwaaierend model). En dat de shirtjes veel gemaakt worden voor bloezend gebruik, zoals die van Catwalk Junkie.

Draag je je shirts dus graag bloezend, dan kan dat heel goed dit zomer. Bij rokjes door het gehele shirt in het rokje te steken en bij broeken door de voorste punt achter de riem of broekband te steken en de zijkant en achterkant erover te dragen.

Print t-shirts zijn de zomerhit

Prints zijn dit zomer (en ook volgend zomer!) volop aanwezig. En die kun je zonder problemen dragen op een drukke broek of rok. Zoals je hieronder ziet zijn er weinig combinaties die niet kunnen.

De leukste combinaties met luipaardprint rokjes

Een luipaardprint lijkt moeilijk te combineren, maar het valt best mee. Uni zwart of uni wit is natuurlijk altijd goed. Maar ook uni rood en uni rose wordt er mee gedragen. Dat is voor de echte daredevils. Deze zomer zal het vooral gecombineerd worden met een t-shirt met een gekke print of een tekst. En niet met elkaar matchen zal het niet snel, want ook hier geldt weer; bijna alles kan.

Laat de allover bloemenprint uit deze combinatie weg. Maar een beetje bloem zoals bij dat prachtige luipaardshirt van Superdry? Geen enkel probleem.

T-shirt Leopard van Superdry is een van de toppers

Het luipaardrokje hierboven is Geisha Rok 86026. Catwalk Junkie heeft hier een aantal leuke shirts bij, zoals de Tropique met de bananen, de move over coffee en de have a nice day. In onze winkel in Tubbergen hebben we nog meer leuke shirtjes die mooi passen in het luipaardthema. Superdry T-shirt Leopard is sowieso een aanrader. Staat ook erg mooi op een zwarte jeans of een zwart skaterrokje.

Jij hebt een streepje voor

Strepen zijn in. En dat is nog maar een voorproefje van wat we de winter en volgend jaar gaan zien. Ook de strepen kun je weer lekker combineren met drukke prints erboven. Het is mooi en een extraatje als je de kleur van de streep terug ziet in de print erboven, maar zelfs dat hoeft niet. En de print mag best druk zijn.

Pas ook in deze combinatie weer op met bloemen, die matchen dan toch vaak weer het minst. Maar de streep en dierenprints passen dan wel weer goed bij elkaar.

De Tapered broek van Maison Scotch draagt zo fijn

De broek rechts is de Maison Scotch Broek Tapered. Hij is mosterdkleurig en heeft zwart/witte strepen. En dan heeft de broek ook nog witte biezen langs de pijpen. Lekker is de elastische tailleband. De andere broek is de Expresso broek Flip in de kleur blauw. Flip is er ook in een roestbruin/oranje tint. Expresso heeft verschillende bijpassende kledingstukken bij de Flip, maar er zijn ook t-shirtjes van Maison Scotch zoals Maison Scotch T-shirt Graphics die er echt mooi bij staat.

De perfecte combinatie: de bloemenrok en het tekstshirt

Die mooie bloemenrokken. Je hebt al snel het idee dat er alleen wit op kan. Of iets uit dezelfde serie. In ieder geval iets dat net zo romantisch en zachtzoet is als de bloemen op je nieuwe rokje. Natuurlijk, dat kan. Maar wat dit zomer ook veel gecombineerd wordt is een romantisch bloemenrokje met een wat stoerder shirt erop. Met een opvallende tekst zoals deze van Catwalk Junkie.

Catwalk Junkie & Taifun voor een vrolijke zomer

De shirtjes van Catwalk Junkie hierboven zijn Catwalk Junkie T-shirt Troubles en Catwalk Junkie T-shirt Chiringuito. Ze passen bij veel van de bloemenrokjes die we zowel in Tubbergen als online verkopen, omdat ze precies de perzik en rose kleur hebben die in veel van de bloemenprints is verwerkt. Het blauwe bloemenrokje is van HV Polo, de HV Polo Mya, een merk dat overigens sowieso een erg leuke collectie heeft voor dit zomer. Het rose bloemenrokje is van Taifun, de Taifun New Romantic.

Om het je makkelijker te maken vind je hier alle items die je hierboven ziet. Wil je nog meer lezen over hét topmerk van het combineren: Expresso? Lees dan ons blog artikel: Expresso zomercollectie

Comments are closed.

Spam prevention powered by Akismet